قارچ چیست Options
قارچ چیست Options
Blog Article
همچنین میتوانید بعد از مشورت با پزشک خود، به شکل مکمل لوریک اسید را نیز مصرف کنید.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
همچنین میتوانید این ناحیه را با استفاده از چای بادرنجبویه شستشو دهید.
مصرف آب نارگیل از روشهای درمان خانگی برای کاهش تب است به دلیل این که سرشار از الکترولیتهاست و برای بیماریهایی که همراه با تب هستند، گزینه بسیار مناسبی محسوب میشود.
عسل رطوبت کمی دارد و مقداری هم اسیدی است. به همین دلیل در محیط تورم و زخم موجب توقف فعالیت میکروب های مصر و عوامل بیماری زا می شود. این خاصیت باعث می شود عسل تورم و قرمزی را کاهش داده و آسیب های پوستی را کاهش دهد.
متخصصان این حوزه باور دارند شدت بیماری با گذشت زمان کمتر و کندتر میشود؛ زیرا بدن شروع به تولید آنتیبادی این عارضه میکند.
گفته شدهاست که اگر در زندگی خود بیشتر از ۳ پارتنر جنسی داشتهباشید، پرخطر محسوب میشوید. پس تعداد شرکای درمان تب و لرز در خانه جنسی در ابتلا به این بیماری بسیار موثر است.
بیماری تبخال تناسلی در اثر ویروس هرپس سیمپلکس نوع ۲ ایجاد میشود.
با ماهیت تبخال و درمان آن آشنا شدید. همانطور که دیدید تعداد زیادی روشهای درمانی خانگی برای درمان تبخال وجود دارد که با سادهترین مواد ممکن میتوان به نتیجه رسید. چیزی که مهم است این است که باید درصورت مشاهده تبخال صبور باشید و به روش درمانی خود ایمان داشته باشید.
همانگونه که در بخش قبل نیز اشاره کردیم، تب در بدن نشاندهنده تلاش سیستم ایمنی بدن برای مقابله با ویروسهای موجود در آن است؛ به همین علت با گرمکردن محیط داخل بدن، تلاش میکند تا با ایجاد محیطی گرم با ویروسها مبارزه کند.
زمانی که دچار تبخال میشوید، سعی کنید مسائل بهداشتی را بسیار بیشتر از قبل رعایت کنید و از روبوسی با دیگران یا استفاده مشترک از وسایلی مثل قاشق و چنگال یا لیوان عمیقا اجتناب کنید.
پزشک معمولاً میتواند بر اساس معاینه بالینی و نتایج آزمایشات آزمایشگاهی، تبخال دستگاه تناسلی را تشخیص دهد.
یکی از اصلیترین مواردی که میتواند در ابتلا به تبخال تناسلی موثر باشد، این است که زن باشید. جنسیت از مهمترین عوامل خطر ابتلا به هرپس سیمپلکس است.
پزشکان معمولا در مورد افرادی این داروها را تجویز می کنند که دچار عوارض جدی بیماری تبخال لب شده باشند و یا اینکه بخاطر شرایط خاص خود در معرض مبتلا شدن به بیماری به طور مکرر قرار گرفته باشند.